Radoeka

Richard's gebabbel

di 16 maart 2010

Geacht Nederlandstalig web: probleempjes met Google Earth streetview

Posted by radoeka in Linux   

In de versie (5.1.3533.1731) van Google Earth (GE) die ik nu op mijn systeem heb draaien, mis ik in streetview mode de fotocamera (gotocamera ;) ) icons, om naar het volgende punt in bewegen. Op dit screenshot zijn de icons duidelijk te zien. Ben ik de enige met dit dit probleem ook, of zien andere dit probleem ook (is het een algemeen GE linux probleem).

Een ander probleem dat ik tegenkom met de linux versie van GE, is dat ik op een verkeerde lokatie uitkom, als die daar naar zoek. Als ik zoek op de Efteling dan kom ik ergens in Belgie (een stukje onder Antwerpen) terecht. Hetzelfde geldt voor het Zuiderzee museum, ik kom dan in Utrecht uit. In beide gevallen is de mislokatie ongeveer 60 km ten zuiden van het doel….. Hier dezelfde vraag, als bij het vorige probleem: ben ik de enige met dit dit probleem ook, of zien andere dit probleem ook (is het een algemeen GE linux probleem)?

Efteling in Belgie volgens BE

Volgens de linux versie van Google Earth ligt de Eftelng in Belgie

Ik zou het op prijs stellen, als je jouw ervaring met Google Earth streetview in het commentaat achterlaat!


 
    
 
 

Gerelateerde artikelen

Comments