Geacht Nederlandstalig web: probleempjes met Google Earth streetview

Geplaatst op di 16 maart 2010 in Linux • bijgewerkt op do 12 augustus 2021 • 1 min leestijd    

In de versie (5.1.3533.1731) van Google Earth (GE) mijn systeem heb draaien, mis ik in streetview mode de fotocamera (gotocamera ;) ) icons, om naar het volgende punt in bewegen. Op dit screenshot zijn de icons duidelijk te zien. Ben ik de enige met dit dit probleem ook, of zien andere dit probleem ook (is het een algemeen GE linux probleem).

Een ander probleem dat ik tegenkom met de linux versie van GE, is dat ik op een verkeerde lokatie uitkom, als die daar naar zoek. Als ik zoek op de Efteling dan kom ik ergens in Belgie (een stukje onder Antwerpen) terecht. Hetzelfde geldt voor het Zuiderzee museum ik kom dan in Utrecht uit. In beide gevallen is de mislokatie ongeveer 60 km ten zuiden van het doel..... Hier dezelfde vraag, als bij het vorige probleem: ben ik de enige met dit dit probleem ook, of zien andere dit probleem ook (is het een algemeen GE linux probleem)?

volgens de linux versie van Google Earth ligt de Efteling in Belgie
Volgens de linux versie van Google Earth ligt de Efteling in Belgie

Ik zou het op prijs stellen, als je jouw ervaring met Google Earth streetview in het commentaat achterlaat!

Lees meer over Linux