Panda's vinden firefox niet aardig

Geplaatst op zo 19 april 2009 in Linux • bijgewerkt op do 12 augustus 2021 • 1 min leestijd    

De kindvriendelijke website panfu laat het sinds enige tijd afweten als deze wordt bezocht met konqueror of firefox onder linux. Het betreft dan met name de inlog functionaliteit. Ik ben benieuwd naar de ervaring van andere linux gebruikers met deze website. Zien jullie dezelfde problemen? We gebruiken hier firefox-3.0.8 en konqueror-4.2.2. Als ik dezelfde firefox (3.0.8) onder MS windows gebruik dan gaat het inloggen gewoon goed. Tot ongeveer een maand geleden (of was het langer geleden??) ging het inloggen met firefox goed. Helaas weet ik niet wat er waar veranderd is. Firefox is hier op 8 april bijgewerkt naar versie 3.0.8, maar misschien is de inlog code op panfu.nl wel veranderd....?

Het punt waar firefox en konqueror niet verder komen in de inlog procedure is bij beide anders. Firefox stopt na het selecteren van de grote gele knop "spelen", het laat dan een vriendelijke panda zien, maar daar blijft het bij (een ogenblikje geduld alsjeblieft):

panfu panda
Een vriendelijke panda

Konqueror komt een stap verder, wat me heel erg verbaasde ;), maar deze browser faalt als de Pandawereld gekozen moet worden. De voorlopige workaround is Opera, met deze browser, versie 9.64, werkt panfu weer wel.

Wat zijn jullie ervaringen met deze site, werkt de site wel met een oudere firefox (< 3.0.8) of ligt het toch aan panfu?

Lees meer over Firefox spelletjes Linux