Oekraïense restaurants in Nederland

Geplaatst op di 01 augustus 2023 in Blog

Deze pagina biedt een overzicht met enkele Oekraïense restaurants in Nederland.

Oekraïense vlag met hart
Oekraïense vlag met hart

Groningen

Ukraine Food

Wij zijn Oekraïense vrouwen die mooie gerechten koken vanuit onze tradities: lekker eten zit diep in onze cultuur geworteld. Met veel liefde willen wij onze gerechten op jouw tafel zetten zodat je even kunt onderdompelen in onze cultuur.

Noord-Brabant

Eten bij Tanja

Welkom bij "Eten Bij Tanja" in Grave! Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van Oekraïens, Pools en Russisch cuisine. Alle gerechten worden ambachtelijk en volgens traditionele recepten gemaakt rechtstreeks uit eigen keuken. Bij ons kun je een goed en vol bord eten verwachten, zoals je dat bij je moeder gewend bent.... Daarnaast kun je genieten van een heerlijk huiselijke en authentieke sfeer, waar het even weer rustig en gezellig aan toe kan gaan!

Restaurant eten bij Tanja logo

Noord-Holland

Borscht

Borscht is een restaurant van de Oekraïense keuken in Nederland. De Oekraïense keuken heeft een lange geschiedenis en combineert zowel Oekraïense gerechten als recepten uit andere landen. De Oekraïense keuken is heerlijk en gezond. Onze traditionele gerechten zijn reuzel en knoedels, Kiev-koteletten, pannenkoeken en natuurlijk borsch zijn over de hele wereld bekend.

Momenteel biedt het Oekraïense restaurant Borscht bezorging van Oekraïense gerechten in Nederland. Snelle dagelijkse bezorging werkt in de steden Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Heiloo en nabije omgeving.

Restaurant Borscht logo

Natalia's Kitchen

Utrecht

Dobre

Restaurant Dobre

Graag nodigen wij je uit op een culinaire reis door Oekraïne waarbij je niet alleen kennis kunt maken met de gevarieerde en pure smaken uit dit prachtige land maar ook kunt genieten van bijzondere gerechten uit de regio.

Onze, op houtskool gegrilde, vlees- en groente specialiteiten zijn zeker een bezoek waard. Perfect voor bij de borrel is de, in een steenoven bereide Georgische ' Khachapuri'.

Kaart weergave

Gerelateerd